Kunstbloemen, alle voordelen op een rijtje

Alle voordelen op een rijtje

 

Allergie
Veel mensen hebben een allergie voor bepaalde soorten bloemen. Met kunstbloemen heb je daar geen last van.Creativiteit
Omdat kunstbloemen niet om het water in een vaas hoeven, zijn ze ook te gebruiken op andere (creatieve) plekken. Bijvoorbeeld aan een muur of hangend aan het plafond.
Stel je eigen veldboeket samen met de mooiste bloemen in de kleur die bij je past.
Maak gebruik van de seizoenen en bewaar je bloemen daarna goed, zodat je ze later weer kan gebruiken.Geluk
Uit onderzoek is gebleken dat bloemen een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van mensen. Op de werkvloer zorgen ze voor een betere stemming en werksfeer. En ja, ook kunstbloemen zorgen voor een lach op je gezicht!Geen groene vingers
Kunstbloemen zijn makkelijk en praktisch in onderhoud. Je hoeft niet na te denken over de plaats in huis, geen uitvallende bladeren en dus ideaal voor mensen zonder groene vingers of weinig tijd.Gemak
Kunstbloemen hebben geen water nodig, je hoeft dus niet steeds het water te verversen en je hoeft geen vieze stinkende vazen meer schoon te maken.Hygiene
Op het gebied van hygiene zijn kunstbloemen ook in het voordeel. In veel ziekenhuizen en praktijken zijn bloemen niet meer toegestaan om bacterieoverlast, schimmels en allegische reacties te voorkomen. Trend
Kunstbloemen zijn trending! Je kunt tegenwoordig de mooiste kunstbloemen kopen, die niet van echt te onderscheiden zijn. De kwaliteit is veel beter en de keuze is groter dan enkele jaren geleden. Ideaal voor de zomer
Kunstbloemen hebben geen last van temperatuurwisselingen en gaan dus ook niet hangen bij zomerse temperaturen. 
Zet een fleurig boeket in huis en je hebt er de hele zomer geen omkijken meer naar. (ook handig als je niet veel thuis bent)


Veelzijdig
Je kunt met kunstbloemen de mooiste (veld)boeketten samenstellen.
Kunstbloemen zijn eindeloos te combineren en steeds opnieuw te gebruiken. Kunstbloemen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren en passen dus in elk interieur. 


Uitstraling
Kunstbloemen staan langer, blijven langer mooi en... door het ijzerdraad eenvoudig te buigen in de gewenste vorm. Dit voorkomt ook gelijk dat alle bloemen op elkaar lijken en het zorgt voor een natuurlijke uitstraling.


Prijs
Kunstbloemen zijn duurder dan verse bloemen en mooiere kunstbloemen duurder dan 'nep' bloemen met mindere kwaliteit.
Toch zijn kunstbloemen op lange termijn goedkoper. Doordat de bloem niet vergaat, hebben ze zich binnen een paar weken al terug verdiend. De aanschaf is eenmalig. Verse bloemen verwelken en moeten steeds vervangen worden. 


Duurzaam
Van kunstbloemen kun je eindeloos plezier hebben. Verse bloemen gooi je na een tijdje weg en je koopt nieuwe. Kunstbloemen zijn milieuvriendelijk dan verse bloemen. Denk aan de kunstmatige meststoffen, de insecticiden en het gekoelde transport om de bloemen zo snel en zo vers mogelijk bij je thuis te krijgen. (De productie van kunstbloemen belast het milieu ook, alleen gaan deze jaren mee)
Daarnaast blijven katten ook van je bloemen af en hoef je niet bang te zijn voor vergiftiging.

 

CONCLUSIE

 
Kunstbloemen zijn een populair decoratiemiddel dat eigenlijk alleen maar voordelen biedt. Hip, duurzaam en uiteindelijk goedkoper dan verse bloemen!

Kunstbloemen en naaldhakkken is hét adres voor al je levensechte kunstbloemen en kunsttakken. Wij hebben veel mooie veldbloemen die je onderling goed kunt combineren voor je eigen hippe veldboeket in 'Bloomon' stijl.
  Kunstbloemen en naaldhakken     27-06-2019 06:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.